S77

En helt særlig villa - til familie på otte

 
Type your text here

KONCEPTSKITSER

 
Type your text here

Husets geometri er skabt ud fra grundens særlige landskab og beliggenhed, den naturlige ankomst fra vejen mod nord, med skoven mod vest og søen mod syd.

Derudover har den eksisterende kælder, skel, en hovedkloakledning samt højdegrænseplanet været naturlige benspænd i det nye projekts udformning.

Som figur består det nye hus af en hestesko, der omfavner et rektangulært, højt volumen. Hesteskoen indeholder husets mange værelser, samt øvrige praktiske funktioner. Det høje volumen indeholder et multirum og husets øvrige opholdsarealer.

Fra nord til syd åbner multirummet visuelt og fysisk, gradvist op mod udsigten.

Syd-facaden af glas er forskudt i tre trin, dels så søen og skoven bliver visuelt synlig fra alle opholdsstuerne og dels for at skabe udendørs læ-nicher til ophold ved de attraktive og solrige steder omkring huset.